Sketch Jam @ WEG#3

Sketch Jam @ WEG#3


WEG_event_cover-01

În weekendul 23-24 aprilie deschidem Biblioteca Urban Collectors cu ocazia Weekendul Galeriilor WEG#3 / București.

# Sâmbătă, 23 aprilie, 16:00 – 20:00
Expoziție de schițe din arhiva Urban Collectors

# Duminică, 24 aprilie, 16:00 – 20:00
Lansare album Urban Collectors, Ediția GraffitiA
*Artiste participante: Adriana Doi / Aitch / Alex Horghidan / Ana Kun/ Chat Bizzare / Cora Coki / Faedae / Fays / Iioana / Kadna / Mau / Roxana Netea / Raluca Băraru / Serebe / Sorina Vazelina.

Cum ajungeţi la noi:
# Locație: Str. 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon 103 (în zona club Fabrica)
# Intrare liberă.

# WEG3
Treizeci si patru de galerii din Bucuresti vă așteaptă să le vizitați în a treia ediție a Weekend-ului Galeriilor care va avea loc în zilele de sâmbătă, 23 și duminică, 24 Aprilie 2016 între orele 12 -21. Acest eveniment organizat de Asociația Ephemair continuă inițiativa proiectului Noaptea Albă a Galeriilor, promovând de aceasta dată în diurnă pentru publicul din București arta contemporană și artiștii din România. Programul divers al evenimentelor cuprinse în cadrul Weekend-ului Galeriilor oferă publicului posibilitatea petrecerii unui întreg weekend în compania artelor contemporane și a spațiilor care le promovează.

Urban Collectors – platformă interactivă de graffiti & street art care vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru artiști urbani și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
https://www.facebook.com/urbancollectors

Proiectul GraffitiA este coordonat de Quantic în perioada iulie 2015 – aprilie 2016 și este finanţat din granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi:
www.eeagrants.org.

Categories

+ There are no comments

Add yours