Scroll to Discover
back to top
Image Alt

Livrarea și plata

  /  Livrarea și plata

Livrarea produselor

Transport GRATUIT la comenzile cu livrare in Romania ce depasesc valoarea de 400 lei.

Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

Livrarea produselor se poate realiza prin Curier, prin Posta Romana sau cu ridicare de la sediul Urban Collectors .

▪Livrare prin curier (Curier rapid):

–     In cazul livrarilor prin intermediul Curierului clientul va achita costul de livrare de 15 lei in Bucuresti

–         In cazul livrarilor prin intermediul Curierului clientul va achita costul de livrare de 20 lei in tara

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu livrare in Romania ce depasesc valoarea de 400 lei.

–         In cazul comenzilor cu livrare in afara Romaniei se va percepe un cost de livrare in valoare de 150 lei.

Poșta Română

– Coletul este livrat la cel mai apropiat Oficiu Poștal față de adresa de livrare specificată. Clientul este inștiințat de sosirea coletului prin intermediul unui aviz lăsat in căsuța poștală. Coletul poate fi ridicat de la Oficiul Poștal cu ajutorul avizului si al buletinului persoanei pe numele căreia a fost făcută comanda. Termenul de livrare este de 5-7 zile calendaristice.

▪Livrare la sediul Urban Collectors (Ridicare personala):

–         Pentru produsele care vor fi ridicate personal de client costul de livrare este zero.

  •  Este necesara o confirmare telefonica in prealabil, ridicarea produselor se va face doar in timpul programului bibliotecii Urban Collectors.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Urban Collectors SRL. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Urban Collectors SRL. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

Expediam pachete si pe teritoriul UE, adaugă produsele in coș, scrie adresa si prețul transportului se va calcula automat.

 

▪Plata

Poti plati prin card sau ramburs. Alege tipul de plata in pasul 2 din formularul de comanda.

 

▪Card

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin mobilpay, carduri acceptate: Visa si Mastercard.

▪Ramburs

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

 

▪Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rugam sa ne contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa reparam cat mai repede astfel incat sa reducem la minim neplacerile pe care ti le-am creat.

Echipa Urban Collectors