Image Alt

Politică de confidențialitate

S.C. Urban Collectors SRL cu sediul social în Bucureşti, Drumul Taberei nr 85B , înregistrată la Registrul Comerţului cu nr J40/16341/13.11.2018, cod de identificare fiscală 40150198 , reprezentată de Constantin Alexandra in calitate de administrator.

Aici vei gasi toate informatiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poti scrie oricand la adresa de email hello@urbancollectors.ro pentru a afla mai multe informatii despre datele tale.

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

 • Date de contact ( nume, prenume, email, nr. de telefon )
 • Date financiare ( in cazul in care faci o achizitie de la noi )
 • Alte date care te identifica ( cookie-uri si informatii din traficul de server )

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

Ce partajăm cu alții

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să stocăm servicii;

Ce sunt informatiile din traficul de server?

Atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiti anumite informatii: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci cand ai accesat websiteul nostru etc. urbancollectors.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

Ce facem cu datele pe care le colectam?

In general folosim datele tale pentru ati raspunde la solicitari, pentru ati transmite documentele de plata sau contracte.
Pentru a te informa despre actualizarile efectuate pentru platforma WordPress si eventualele masuri de securitate aplicate.

Care e motivul pentru care le colectam?

In cazul datelor de contact ne bazam pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea facuta catre noi.

Pentru datele financiare, avem o obligatie legala sa iti prelucram aceste date atunci cand faci o achizitie de la noi.

Cat stocam datele?

Daca doar ti-am raspuns la solicitare fara ca intre noi sa intervina un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.

Daca am semnat un contract, iti stocam datele pe perioada valabilitati contractului, cat si o perioada dupa (perioada legala obligatorie) necesara pentru a face dovada contractului.

Daca ne-ai platit, datele financiare trebuie pastrate pe o perioada de minim 10 ani.

Cine mai are acces la datele tale? 

Putem dezvalui datele tale  personale (descrise mai sus) in urmatoarele conditii:

 • ne soliciti expres aceasta sau autorizezi expres dezvaluirea;
 • informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;
 • informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;
 • in cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora sau in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Ne poti solicitita pe adresa hello@urbancollectors.ro (cu mentiunea la subiectul mailului Date Personale) o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum si in cazul în care dorești să îți transmitem, informații despre datele personale colectate de la tine.

Ne poti solicitita pe adresa hello@urbancollectors.ro actualizarea datelor personale colectate de la tine.

Ne poti solicita pe adresa hello@urbancollectors.ro stergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.