Image Alt

RS RS RS RS

>> Expozitie de graffiti Monsters Crew
>> Sketch session
RS

Vineri, 30 septembrie 2016, deschidem spațiul Urban Collectors la ora 18:00 in cadrul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG
pentru o expoziţie de graffiti semnată de o parte din membrii crew-ului Monsters Crew.

Pornind toți de la graffiti, Monsters Crew a fost fondat în anul 2009 în Brașov de Last (Tică), Hour, Crik, Scer. Ulterior s-au alăturat mai mulți membri de peste tot- Pren și Nazek (Madman) din Piatra Neamț, Cuik, Lazer, Each din Spania, Skeny și Smek (Pandele Radu) din Arad, Saiko și Pulsar din Iași. De-a lungul timpului crew-ul a unit virtual diferiți oameni care reprezintă mișcarea graffiti in contextul lor social.
Cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor o parte din membrii Monsters Crew se reunesc pentru un proiect comun, o lucrare comună care sa reprezinte nostalgic preocuparile crew-ului din prezent.
Expun: Cuik, Dath, Hour, Nazek, Pren, Skeny, Smek

Mai multe informații despre artiști:
Cuik: www.instagram.com/cuikone/
Nazek: www.facebook.com/mr.mvdmvn
Pren: www.facebook.com/pren.ro
Skeny: www.facebook.com/nekskeno
Smek : www.facebook.com/Pandeleee

Cum ajungeți la noi:
Biblioteca Urban Collectors, Str 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon103 (în zona parcul Carol)

Expoziția este găzduită de Biblioteca Urban Collectors, deschisă săptămînal în zilele de luni, marți si joi, în intervalul 16:00 – 20:00.

Expoziția RS RS RS RS face parte din proiectul Make a Mark, coordonat de echipa Urban Collectors în parteneriat cu Fundația Parada și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Urban Collectors este o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.