GraffitiA Closing Party


Afis_Graffitia_closing

 

RSVP: https://www.facebook.com/events/215649592117643/

Sâmbătă 13.02.2016 deschidem Biblioteca Urban Collectors la ora 18.00 pentru a sărbători alături de voi finalul atelierelor GraffitiA.
Muzica: On the Vibe Side // Adnana Sun// Mc Jae// Cris

Au fost weekenduri pline de culoare, good vibes şi inspiraţie. Peste 75 de fete au trecut pragul bibliotecii şi au experimentat diverse tehnici de desen, grafică, graffiti sau street art.
Atelierele Graffitia s-au adresat exclusiv fetelor și au fost susținute de trainere care activează în domeniul artelor vizuale: ilustraţie cu Ioana Șopov, grafică cu Mona Petre, street-art alături de Fays şi graffiti cu  Musa71.
În cadrul evenimentului vom expune lucrări realizate de participante în timpul atelierelor.

Line-up:
18.00-20.00 On the vibe side
20.00-21.30 Adnana Sun & Mc Jae
21.30-23.00 Cris

Cum ajungeţi la noi:
# Locație: apartamentul Quantic, Str 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon 103 (în zona club Fabrica)
# Intrare liberă.

# Easily bumpin Jazz, Soul, Funk, Hip Hop, Beats, Instrumentals, Trip Hop and other influenced subgenres
On the Vibe Side este o platforma muzicala care a luat nastere din dorinta de a promova si a impartasi muzica cu iz varatic, relaxanta, care conduce spre visare si detasare. On the Vibe Side Radio Bumpin 24/7 este soundtrackul zilnic pe care il puteti accesa la adresawww.onthevibeside.fm si care ruleaza beaturi de hip hop, jazz, soul, funk, trip hop, downtempo si alte subgenuri afiliate.

Urban Collectors – platformă interactivă de graffiti & street art care vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru artiști urbani și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
https://www.facebook.com/urbancollectors

Proiectul GraffitiA este coordonat de Quantic în perioada iulie 2015 – aprilie 2016 și finanţat din granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi:
www.eeagrants.org.

+ There are no comments

Add yours