Chimopar: Urban Art Archives


Poster_UrbanArchives_Chimopar_Locatie-01 (1)
# Expoziție foto Chimopar
# Proiecție de film: Style Wars (’83)
______________________________________________

Duminică, 31 iulie, deschidem Biblioteca Urban Collectors pentru:

# 18:00 Expoziție foto Chimopar
Chimopar este o fostă fabrică producătoare de substanțe chimice, care a devenit în ultimii zece ani cea mai mare galerie urbană din București. Expoziția foto documentează peste 150 de lucrări de artă urbană de la Chimopar.
Fotografiile au fost realizate de echipa Urban Collectors.

# 21:00 Style Wars (’83)
‘A documentary that exposes the rich growing subculture of hip-hop that was developing in New York City in the late ’70s and early ’80s, specifically focusing on graffiti art and breakdancing.’ (imdb.com)
Regie: Tony Silver
Trailer: youtube.com/watch?v=sR9qdaMKl6c

# O noua colecție de stickers Urban Collectors
# Intrare liberă.

Expoziția Chimopar: Urban Art Archives anunță începutul proiectului Make a Mark și redeschiderea Bibliotecii Urban Collectors. Timp de 13 luni, spațiul Urban Collectors va găzdui: proiecții de filme, seri de desenat, sketch exchanges, expoziții și workshopuri de street art și graffiti.

Make a Mark face parte din Urban Collectors – Urban Collectors este o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
https://www.facebook.com/urbancollectors

Proiectul Make a Mark este coordonat de echipa Urban Collectors în parteneriat cu Fundația Parada și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.